Veelgestelde vragen over RESCUE Pets

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE Pets producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via ons contactpagina. Een van onze specialisten zal je dan verder helpen.

Wat is RESCUE® Pets?
RESCUE® Pets is een tinctuur van een bloesemmix en bestaat uit vijf Bach bloesems: Rock Rose (zonneroosje), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Cherry Plum (kerspruim) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Het ontspant en stelt gerust bij je huisdier of paard wanneer zij te maken krijgen met stress-situaties. RESCUE® Pets is alcoholvrij.

Hoe wordt RESCUE® Pets gebruikt?
Doe vier druppels RESCUE® Pets in de waterbak van je huisdier en laat haar dit langzaam en met gelijkmatige kleine slokjes opdrinken. Is er geen vloeistof bij de hand, dan kunnen de vier druppels ook direct uit het flesje op de tong worden gedruppeld. Een andere mogelijkheid is om RESCUE® Spray te gebruiken en daarmee tweemaal rechtstreeks op de tong te sprayen van je huisdier(2x sprayen = vier druppels).

Heeft het sneller effect als ik meer RESCUE® Pets gebruik?
Nee, vier druppels RESCUE® Pets in water is voldoende. Het toevoegen van meer druppels zal geen sneller of beter effect hebben. Wel kun je desgewenst naar behoefte de dosering vaker herhalen.

Is RESCUE® Pets een homeopathisch geneesmiddel?
Nee, RESCUE® Pets is geen homeopathie. Het is wel vergelijkbaar met de homeopathische geneeswijze. Beiden zijn een verdunde energievorm, maar RESCUE® Pets wordt niet gepotentieerd. Dit is een speciale schudtechniek.

Hoe veilig is het gebruik van Bach RESCUE® Pets voor huisdieren of paarden?
RESCUE® Pets is geschikt voor dieren van alle leeftijden en kan langere tijd gebruikt worden. Overdosering is niet mogelijk en RESCUE® kan naast andere supplementen of medicijnen gebruikt worden. Voor dieren is er de alcoholvrije RESCUE® Pets.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?