Testteam RESCUE Plus

Je hebt aangegeven om deel te willen nemen aan ons RESCUE testteam. Ben je hiervoor geselecteerd dan ontvang je een gratis Bach RESCUE Plus Spray ter waarde van €21,99. Deze spray bevat 5 originele Bach bloesems en vitamine B5* en B12**.
*Vitamine B5 ondersteunt niet alleen tijdens drukke werkzaamheden, maar ook in spannende tijden en in stress-situaties.
**Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan onze geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Ben je geselecteerd?

Dan we willen je vragen de RESCUE Plus aankomende weken te testen. We zijn daarna erg benieuwd naar jouw mening en ervaringen betreft dit product. We vragen je daarom na 4 weken vriendelijk om ons te helpen en jouw bevindingen met ons te delen. Hiervoor ontvang je over een maand via de mail een korte online enquête over deze RESCUE Plus.

Ben je niet geselecteerd?

Door het invullen van onderstaande formulier ga je mee in de selectie. Elke maand selecteren wij 30-40 mensen die ons product mogen testen. Hiervoor ontvangen zij persoonlijk een bericht via de e-mail. Mocht je niets ontvangen, dan doe je die maand niet mee. Wel kan je alsnog in een andere maand uitgekozen worden om mee te doen.

We wensen je veel succes bij het testen!
Team RESCUE

Schrijf je in voor ons RESCUE testteam    De ingevulde gegevens zijn veilig bij ons en worden niet verstrekt aan derden.
    Met het invullen van je gegevens geef je toestemming voor aanmelding op onze nieuwsbrief (maximaal 1 nieuwsbrief per maand).

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?