Annika

Momenteel kom ik erg veel RESCUE momentjes tegen! Wij hebben onverwachts ons huis verkocht een maand geleden en moeten er binnen eer paar weken al uit, HELP! Gelukkig kwamen mijn ouders ‘to the RESCUE’ en hebben ze aangeboden dat wij met onze dochter een poosje in hun huis kunnen vertoeven tot we onze droomwoning tegenkomen!
Vorige week dachten we ons droomhuis te zien in een stad een stuk verderop en door de hectische huizenmarkt hebben we (veel te snel) een bod gedaan, welke in principe werd geaccepteerd, HELP! Na een nachtje slapen en veel twijfelen kwam mijn vader ‘to the RESCUE’ d.m.v. een goed gesprek en zagen we toch af van de woning, het voelde toch niet goed!
Vorige week is mijn man begonnen met zijn nieuwe baan waarbij hij veel thuiswerkt. Vrijdag crashte zijn zakelijke laptop, HELP! Vandaag kon hij worden geholpen op het hoofdkantoor (RESCUE) en is zijn laptop weer helemaal op orde zodat hij weer aan de slag kan.
En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan… ik denk dat ik deze week RESCUE Pastilles (handig voor onderweg) en de Spray maar eens ga inslaan, misschien ga ik het hard nodig hebben de komende tijd.