Iedereen krijgt wel eens met stress te maken

Heb je een examen voor de boeg, gaat je kind een spannende tijd tegemoet? Ervaar je stress op je werk of probeer je een balans te vinden tussen privé en werk? Die hectiek, van alle balletjes hooghouden kan stress opleveren.

Je stress onder controle met tips en adviezen in onze RESCUE blogs

Tijdelijk stress ervaren is helemaal niet erg, mits je voldoende momenten hebt om je weer op te laden en te herstellen.
Kan je daar wel wat advies bij gebruiken, lees dan de tips, adviezen en inzichten
in onze blogs voor een gezonder en meer ontspannen leven met minder stress.

Ervaringen

“De RESCUE Plus is echt een uitkomst voor mij. Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines. Ik vind de smaak erg lekker en gebruik het daardoor ook wat makkelijker. En ik merk dat de RESCUE mij een steuntje in mijn rug geeft waardoor ik het overzicht kan blijven bewaren.”

– Marjanne

Meer ervaringen lezen »

Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe veilig is het gebruik van Bach RESCUE® voor kinderen of huisdieren?

Antwoord: RESCUE is een natuurlijk middel en veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ook voor dieren. Het kan langere tijd gebruikt worden. Het geeft geen gewenning en werkt niet versuffend. RESCUE kan naast andere supplementen of medicijnen gebruikt worden. Speciaal voor kinderen is er een alcoholvrije variant beschikbaar, de RESCUE Kids. Voor dieren is er de eveneens alcoholvrije RESCUE Pets. De RESCUE Plus bevat extra vitamine B5 en B12, dat ondersteunt in stress-situaties. En bevat ook geen alcohol.

Meer veelgestelde vragen lezen »

Bach RESCUE Plus met vitamine B5 en B12 een natuurlijk middel bij stress-situaties

Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12 is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems: Cherry Plum (voor zelfcontrole), Clematis (leef bij de dag), Impatiens (onthaasten), Rock Rose (voor moed) en Star of Bethlehem (bij troost).
*Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden, in spannende tijden en in stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan een geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?