Iedereen krijgt wel eens met stress te maken

Heb je een examen voor de boeg, ervaar je stress op je werk of probeer je een balans te vinden tussen privé en werk? Die hectiek, van alle balletjes hooghouden kan stress opleveren.

Je stress onder controle

Tijdelijk stress ervaren is helemaal niet erg, mits je voldoende momenten hebt om je weer op te laden en te herstellen. Kan je daar wel wat advies bij gebruiken, lees dan de tips, adviezen en inzichten in onze blogs voor een gezonder en meer ontspannen leven met minder stress.

Stress onder controle met de tips uit onze blogs

Ervaringen

“De RESCUE Plus is echt een uitkomst voor mij. Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines. Ik vind de smaak erg lekker en gebruik het daardoor ook wat makkelijker. En ik merk dat de RESCUE mij een steuntje in mijn rug geeft waardoor ik het overzicht kan blijven bewaren.”

– Marjanne

Meer ervaringen lezen »

Veelgestelde vragen

Vraag: Is Bach RESCUE® geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Antwoord: De meeste van onze RESCUE producten (spray, druppels, plus versies, kids en pets) zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Onze RESCUE Pastilles zijn alleen geschikt voor vegetariërs.

Meer veelgestelde vragen lezen »

Bach RESCUE Plus met vitamine B5 en B12 een natuurlijk middel bij stress-situaties

Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12 is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).
*Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden, in spannende tijden en in stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan een geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.