RESCUE Plus

Ervaring - "Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines."
Marjanne

Je stress onder controle

Heb je een veeleisende baan, gaat je kind een spannende tijd tegemoet of probeer je een balans te vinden tussen privé en werk? Die hectiek, van alle balletjes hoog houden kan ervoor zorgen dat jij *stress ervaart. 

Korte momenten van stress zijn helemaal niet erg. Het kan er juist voor zorgen dat je alert bent, en meer focus hebt. Het geeft je lichaam en je hersenen direct een energieboost, doordat het hormoon cortisol (ook wel het stresshormoon genoemd) allerlei reacties heeft op je lichaam. Waardoor je die klus klaart. Dit geldt echter niet voor langdurige stress. Wanneer je een lange periode stress ervaart raakt je lichaam uit balans. Waardoor je uiteindelijk uitgeput raakt als je hier niet tijdig iets aan doet.

Wat te doen tegen stress

We geven je veel tips in onze blogs hoe je om kunt gaan met stress. Een van die tips is Bach RESCUE® Plus met vitaminen B5* en B12. Vitamine B5 ondersteunt niet alleen tijdens drukke werkzaamheden, maar ook in spannende tijden en in stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan onze geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?