Afrijden of ander RESCUE momentje?

Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Spray. Een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Het is een praktische spray en daarom ideaal voor onderweg, thuis of op kantoor. Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf!

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Kan langere tijd gebruikt worden, werkt niet versuffend
  • Geschikt voor het hele gezin (let op, bevat alcohol)
  • Met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Inhoud flesje 7ml en 20ml
  • 2 sprays per keer op de tong (max 20 sprays per dag)

Adviesprijs: €12,99 (7ml) en €21,99 (20ml)

Bach RESCUE Spray bij je rijexamen - Haal het beste uit jezelf

Gebruik

Spray 2x op de tong naar behoefte. Max. 20 sprays per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. RESCUE® Spray kan langere tijd gebruikt worden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Alcohol (27 Vol.%), tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Aart (58 jaar): ” Echt ideaal en eenvoudig in gebruik. En bij de echt belangrijke wedstrijden gebruik ik vlak voordat de wedstrijd begint nog 2 RESCUE sprays direct op mijn tong.”
Meer ervaringen lezen ->