Je stress-situatie onder controle

Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Plus Spray met vitamine B5* en B12. Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden en in spannende tijden. Vitamine B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht en is goed voor onze gemoedstoestand. Meer weten over vitamine B5 en B12 »

RESCUE is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf!

*Ondersteunt in stress-situaties

  • Alcoholvrij
  • Kan langere tijd gebruikt worden, werkt niet versuffend
  • Met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Inhoud flesje 20 ml
  • 3 Sprays per keer op de tong (max 30 sprays per dag)

Adviesprijs: €21,99 (20ml)

Nu met 50% korting bij ScalaHealth.com

Bach RESCUE Druppels bij die belangrijke presentatie - Haal het beste uit jezelf

Gebruik

Spray 3x op de tong naar behoefte. Max. 30 sprays per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

RESCUE® Plus Spray kan langere tijd gebruikt worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Glycerine, aqua, panthotheenzuur (vitamine B5), nat. smaakstoffen, cyanocobalamine, tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE (Plus) producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Marjanne (34 jaar): “De nieuwe RESCUE Plus met vitamine B5 en B12 is echt een uitkomst voor mij. Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines.”
Meer ervaringen lezen ->