Je stress-situatie onder controle

Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Plus Druppels met vitamine B5* en B12. Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden en in spannende tijden. Vitamine B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht en is goed voor onze gemoedstoestand. Meer weten over vitamine B5 en B12 »

RESCUE is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf!

*Ondersteunt in stress-situaties

  • Alcoholvrij
  • Kan langere tijd gebruikt worden, werkt niet versuffend
  • Met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Inhoud pipetflesje 20 ml
  • 4 druppels per keer op de tong (max 40 druppels per dag)

Adviesprijs: €21,99 (20ml)

Nu met 32% korting bij ScalaHealth.com

Reis stress-vrij tijdens je vakantie | RESCUE PLUS blog

Gebruik

Volwassenen: Naar behoefte 4 druppels in water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 40 druppels per dag.

Kinderen: 4 druppels in een glas water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 24 druppels per dag.

De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

RESCUE® Plus Druppels kunnen langere tijd gebruikt worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Glycerine, aqua, panthotheenzuur (vitamine B5), nat. smaakstoffen, cyanocobalamine, tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE (Plus) producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Monique (34 jaar): “Toen we van de zomer op Schiphol waren had ik wel even een stressmomentje, toen bleek dat we bij de verkeerde gate stonden. Gelukkig hielden we ons hoofd koel met RESCUE Plus en waren we nog net op tijd bij de goede gate om met het vliegtuig mee te gaan.”
Meer ervaringen lezen ->