Cito toetsen, afzwemmen of eerste schooldag?

Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Kids Druppels. RESCUE® Druppels voor Kids is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum (voor zelfcontrole), Clematis (leef bij de dag), Impatiens (onthaasten), Rock Rose (voor moed) en Star of Bethlehem (bij troost). Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf!

  • Alcoholvrij
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Werkt niet versuffend
  • Inhoud pipetflesje van 10ml
  • 4 druppels per keer op de tong (max 24 druppels per dag)

Adviesprijs: €12,49

RESCUE PLUS met vitamine B5*
* Ondersteunt in stress-situaties »

RESCUE Kids Druppels bij het afzwemmen - Haal het beste uit jezelf

Gebruik

4 druppels in een glas water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 24 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. RESCUE® Kids kan langere tijd gebruikt worden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Glycerine, aqua, tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE (Plus) producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Jolanda (36 jaar): “Toen de dag aanbrak dat ons kind mocht afzwemmen, hebben we hem Bach RESCUE Kids gegeven. Dat bleek een schot in de roos!”
Meer ervaringen lezen ->