Te lang in de zon of ander RESCUE momentje?

Bach RESCUE® Gel is een eerste hulp voor de huid op basis van natuurlijke ingrediënten. Het werkt verkoelend, verzachtend en kalmerend op de huid en versnelt het herstel ervan na te lang zonnebaden, insectenbeten en een ongelukje bij sport of spel. Bach RESCUE® Gel is tevens een weldaad voor vermoeide benen en voeten.

RESCUE® Gel bevat net zoals de andere Bach RESCUE® producten vijf bloesemtincturen van de Original Bach Flowers met daaraan een extra bloesem toegevoegd, Crab Apple, dat een reinigende invloed heeft.

  • Inhoud tube 30 ml
  • Verzacht en verkoelt de huid
  • Versnelt het herstel van de huid

Adviesprijs: €14,49

RESCUE Cream als eerste hulp bij kleine ongelukken - Haal het beste uit jezelf

Gebruik

Breng RESCUE Gel aan op én rondom de huid waar dit nodig is. Het is verstandig om dit enkele keren per dag te herhalen. Niet in open wonden aanbrengen. Goed afsluiten na gebruik.

Buiten bereik van kinderen houden. Niet getest op dieren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten

Aqua, Alcohol denat, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Malus pumila.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE (Plus) producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Jo (42 jaar): “Echt zo handig bij kleine ongelukjes of wanneer mijn kids een rode huid hebben doordat ze in de zon zijn geweest. Die gel verkoelt en verzorgt dan hun huid.”
Meer ervaringen lezen ->