Belangrijke presentatie of ander RESCUE momentje?

Voor die momenten vertrouw je op Bach RESCUE® Druppels. Dit is een voedingssupplement op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Met RESCUE® haal je het beste uit jezelf!

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Kan langere tijd gebruikt worden, werkt niet versuffend
  • Met natuurlijke ingrediënten, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Inhoud pipetflesje van 10ml en 20 ml
  • 4 druppels per keer op de tong (max 40 druppels per dag)

Adviesprijs: €12,99 (10ml) en €21,99 (20ml)

Bach RESCUE Druppels bij die belangrijke presentatie - Haal het beste uit jezelf

Gebruik

Naar behoefte 4 druppels in water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 40 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

RESCUE® Druppels kunnen langere tijd gebruikt worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Alcohol (27 Vol.%), tinctuur van 5 originele RESCUE® bloesemmix: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het gebruik van een van onze RESCUE (Plus) producten? De veelgestelde vragen hebben we voor jou alvast op een rijtje gezet.

Ervaring

Regina (50 jaar): “Een rijbewijs zou erg handig zijn om naar mijn zoon en schoondochter toe te kunnen gaan om mijn kleindochtertje te zien en straks op te passen. Super leuk lijkt me dat. Alleen eerst die rijlessen he… Dus gebruik ik RESCUE Druppels in een bidon met water. Op die manier kan ik elke keer een slokje nemen.” 
Meer ervaringen lezen ->