Natuurlijke ondersteuning in *stress-situaties voor je huisdier

RESCUE® Pets Plus is een natuurlijk voedingssupplement met vitamine B5* en B12 die de emotie van je huisdier in balans brengt. Hierdoor kunnen zij vervelende stress-situaties de baas zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de dierenarts, reizen in een bench, uit logeren, onweer of knallen van vuurwerk.

Het is een mix van de vijf bekende originele Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem, en extra vitamine B5 en b12. RESCUE Pets Plus bevat geen alcohol, versuft niet en is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een druppel en een spray.

Review

“We hadden onze Rottweiler pup net een paar maanden, toen hij voor het eerst te maken kreeg met Oud & Nieuw. Overdag schrok hij elke keer van die harde knallen. Dat beloofde wat voor de avond. Onze lieve dappere vriendje kroop steeds verder weg onder de bank. Het was duidelijk dat hij niet begreep waar dat lawaai allemaal vandaan kwam. En hoe hij daarmee moest omgaan. Onze buurvrouw had toevallig wat RESCUE Pets druppels in huis en adviseerde ons om deze voor onze pup te gebruiken. We zijn meteen begonnen met de druppels en ‘s avonds ging het al een stuk beter!”

Frida

RESCUE Pets assortiment

Inloggen

Wachtwoord vergeten?