Over Bach RESCUE

Het verhaal achter RESCUE®

Bach RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost).

Dit is het werk van dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Bach. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Naast de 38 enkelvoudige originele Bach bloesems is er ook een speciale samenstelling ontwikkeld genaamd: Bach RESCUE®.

RESCUE® is wereldwijd bekend en heeft zijn kracht als 100% natuurlijk voedingssupplement meer dan bewezen.

 

Nu zeventig jaar na het overlijden van dr. E. Bach wordt zijn werk nog steeds voortgezet. Dit gebeurt vanuit het Bach Centre (Mount Vernon, een klein huis in Sotwell, Oxfordshire). Dit wordt nog steeds gerund door vrienden en collega’s die door dr. Bach zijn opgeleid en aan wie hij de volledige verantwoordelijkheid heeft gegeven om zijn exacte methoden van bereiding na te leven.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?