Natuurlijke rustgever in *stress-situaties

Iedereen krijgt wel eens te maken met een stress-situatie. Wist je dat tijdelijk stress helemaal niet erg is? Mits je voldoende ontspannende momenten hebt om je weer op te laden en te herstellen. Denk hierbij aan voldoende bewegen, voldoende nachtrust zodat je hersenen zich kunnen herstellen en uiteraard een gezond voedingspatroon. Toch zijn er steeds vaker en langere stressmomenten waarbij het je helemaal niet goed lukt om die stress aan te pakken. Kan je daar wel wat advies bij gebruiken, lees dan de tips, adviezen en inzichten in onze blogs voor een gezonder en meer ontspannen leven met minder stress.

Ervaringen Bach RESCUE gebruikers

“De RESCUE Plus is echt een uitkomst voor mij. Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines. Ik vind de smaak erg lekker en gebruik het daardoor ook wat makkelijker. En ik merk dat de RESCUE mij een steuntje in mijn rug geeft waardoor ik het overzicht kan blijven bewaren.”

– Marjanne

Meer ervaringen lezen »

Veelgestelde vragen over Bach RESCUE

Vraag: Vanaf welke leeftijd kan Bach RESCUE gebruikt worden

Antwoord: RESCUE producten zijn in principe geschikt voor alle leeftijden, behalve de pastilles en de bonbons. Voor kinderen is er speciaal een RESCUE Kids versie zonder alcohol en geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden.

Meer veelgestelde vragen lezen »

Bach RESCUE Plus met vitamine B5 en B12 een natuurlijk middel bij stress-situaties

Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12 is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems: Cherry Plum (voor zelfcontrole), Clematis (leef bij de dag), Impatiens (onthaasten), Rock Rose (voor moed) en Star of Bethlehem (bij troost).
*Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden, in spannende tijden en in stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan een geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?