Gemis dierbare, dat doet wat me je...

Het zijn gekke en hectische tijden, waarin veel onzeker is. Daarbij worden de dagen korter en is sneller donker. Dat allemaal doet wat met je emoties, je geestelijke inspanning wordt hoger. Wanneer je familie, vrienden of andere dierbaren om je hebt hebt, kun je meer aan. Want je vindt sneller een luisterend oor. Alleen zijn dit nu juist de mensen die je moet missen, door verschillende redenen. Er wordt bovendien minder geknuffeld, het fysieke contact is namelijk nog altijd beperkt.

Vind jij het ook tijdens de feestmaanden een uitdaging om positief te blijven en kan je daar wel wat advies bij gebruiken? Lees dan de tips, ervaringen en inzichten in onze blogs voor een gezonder en meer ontspannen leven met minder stress en een goede gemoedstoestand.

Ervaringen Bach RESCUE gebruikers

“RESCUE geef ik aan mijn moeder met dementie. Zij is vaak onrustig ‘s avonds, dan roep ik (ze is ook wat doof) door de telefoon: “Neem maar een geel snoepje’. Ik zorg dat er altijd RESCUE Pastilles en de RESCUE Plus bij haar staan. De verzorgers van het verzorgingstehuis waar zij woont, weten het ook al. Als ze mij een half uurtje later weer belt, hoor ik aan haar stem dat ze inderdaad haar zelf is. Ik ben er heel blij mee!”

– Riek

Meer ervaringen lezen »

Veelgestelde vragen over Bach RESCUE

Vraag: Is Bach RESCUE een homeopathisch geneesmiddel?

Antwoord: Nee, Bach RESCUE is geen homeopathie. Het is wel vergelijkbaar met de homeopathische geneeswijze. Beiden zijn een verdunde energievorm, maar RESCUE wordt niet gepotentieerd. Dit is een speciale schudtechniek. In tegenstelling tot homeopathische producten, kan Bach RESCUE wel tegelijk gebruikt worden met koffie, thee, alcohol, tandpasta en voeding. Er kan geen merkbare negatieve invloed optreden bij een onjuist gekozen RESCUE product.

Meer veelgestelde vragen lezen »

Bach RESCUE Plus met vitamine B5 en B12* is gunstig voor een goede *geestelijke balans

Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12** is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems: Star of Bethlehem (bij troost), Cherry Plum (voor zelfcontrole), Clematis (leef bij de dag), Impatiens (onthaasten), en Rock Rose (voor moed).
Vitamine B5 ondersteunt het energieniveau, in spannende tijden en in *stress-situaties. Daarnaast draagt vitamine B12 bij aan een **geestelijke veerkracht en een heldere geest, wat goed is voor onze gemoedstoestand.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?