Examenactie

Ook zo'n stressbal tijdens je examenperiode?

De examens zijn weer gestart. Nu mag je laten laten zien wat je de afgelopen periode hebt geleerd. Dit betekent *spannende tijden en drukke werkzaamheden. Om je examens door te komen zijn er diverse RESCUE producten voor jou geschikt om te gebruiken.

Geselecteerde RESCUE examen producten

Nieuw in ons assortiment is de RESCUE® Plus met vitaminen B5* en B12. Vitaminen B5 en B12 spelen een belangrijke rol in ons lichaam. Vitamine B5 ondersteunt niet alleen tijdens drukke werkzaamheden, maar ook in spannende tijden en in stress-situaties. Zowel voor lichaam als geest. Samen met vitamine B12 helpt vitamine B5 ook vermoeidheid te verminderen.

Ook zo’n stressbal?

Tijdens de examenperiode wil je goed voorbereid zijn. Daarom leer jij je suf en probeer je het overzicht te bewaren. Kan je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Probeer dan eens een van onze RESCUE producten (zie hierboven) en ontvang er nu een gratis stressbal bij cadeau (via onze webwinkel).

Volg onze acties

Wil je niets missen? Volg dan onze Facebookpagina of Instagrampagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante weetjes, blogs, tips en aanbiedingen?