Examenactie

Ook zo'n stressbal tijdens je examenperiode?

De examens zijn weer gestart. Nu mag je laten laten zien wat je de afgelopen periode hebt geleerd. Dit betekent *spannende tijden en drukke werkzaamheden. Om je examens door te komen zijn er diverse RESCUE producten voor jou geschikt om te gebruiken.

Geselecteerde RESCUE examen producten

Voor een extra steuntje in de rug zijn er RESCUE® PLUS bonbons. Een RESCUE® variant met vitamine B5* en B12. Vitamine B5 ondersteunt in stress-situaties. Vitamine B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht en is goed voor onze gemoedstoestand. De RESCUE Spray is handig om mee te nemen en op het moment dat jij je examen ingaat, nog snel even twee keer te sprayen in je mond. RESCUE Pastilles zijn lekkere zuigpastilles om tijdens je examen in je mond te hebben. En de RESCUE Nacht is er voor een normale nachtrust.

Ook zo’n stressbal?

Tijdens de examenperiode wil je goed voorbereid zijn. Daarom leer jij je suf en probeer je het overzicht te bewaren. Kan je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Probeer dan eens een van onze RESCUE producten (zie hierboven) en ontvang er nu een gratis stressbal bij cadeau (via onze webwinkel).

Volg onze acties

Wil je niets missen? Volg dan onze Facebookpagina of Instagrampagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van interessante weetjes, blogs, tips en aanbiedingen?