Examenactie

Zak jij niet of wel op blijven zitten? Win een zitzak!

De examens starten bijna. Nu mag je laten laten zien wat je de afgelopen periode hebt geleerd. Dit betekent *spannende tijden en drukke werkzaamheden. Om je examens door te komen zijn er diverse RESCUE producten voor jou geschikt om te gebruiken.

Geselecteerde RESCUE examen producten

Nieuw in ons assortiment is de RESCUE® Plus met vitaminen B5* en B12 spray en druppels. Vitaminen B5 en B12 spelen een belangrijke rol in ons lichaam. Vitamine B5 ondersteunt niet alleen tijdens drukke werkzaamheden, maar ook in spannende tijden en in stress-situaties. Zowel voor lichaam als geest. Samen met vitamine B12 helpt vitamine B5 ook vermoeidheid te verminderen.

Hoe maak ik kans op een gratis zitzak (t.w.v. €169,-)?

Altijd al je eigen zitzak willen hebben? Een zitzak waar je stressvrij een ontspannen in kunt zitten, chillen en zelfs (ja, dit kan in een zitzak) leren voor je examens? Maak je geen zorgen, daar hebben wij aan gedacht. Wij geven er namelijk 5 weg!

Wat moet je doen?

  1. Maak een duidelijke foto of kopie van je aankoopbewijs
  2. Upload deze hieronder en vul je persoonlijke gegevens in
  3. Bekijk de actievoorwaarden

Volg onze acties

Wil je niets missen? Volg dan onze Facebookpagina of Instagrampagina en blijf op de hoogte van interessante weetjes, blogs, tips en aanbiedingen?