Vakantiestress door de vliegreis

Vakantiestress door de vliegreis - Bach RESCUE Plus met vitamine B5
M et elke zomervakantieperiode in het vooruitzicht beginnen die bekende gevoelens op te spelen, van iets waar je heel veel zin in hebt, maar toch ook als een opgave ziet om daar te komen. En met daar te komen bedoelen we dat in dit geval letterlijk, van A naar B dus. Hoe graag je ook uitkijk naar die welverdiende vakantie, het vliegen is voor veel mensen (net zoals Michelle), echt een stressmomentje. Zij vertelt het volgende:

Voorheen ging ik deze situatie, het vliegen, zelfs uit de weg

Heel wat jaren zijn we tijdens de vakanties dichtbij huis gebleven, mijn man en ik. Een groot aantal campings, appartementen en hotels hebben we in Nederland al gezien. Toch bleef het buitenland trekken. Met name toen mijn kinderen wat ouder werden, kwam geregeld het verzoek wanneer we eindelijk eens naar het zonovergoten Spanje gingen. Portugal stond ook hoog op het wensenlijstje van mijn gezin. De roots van mijn man liggen in Portugal en een gedeelte van zijn familie woont daar nog. Mijn kinderen waren erg benieuwd naar hun Portugese opa en oma, neven en nichtjes. Ik zag echter op tegen de lange rit daar naar toe. Want destijds was vliegen voor mij echt geen optie.

Ik voelde me jaar in jaar uit steeds vaker een spelbreker

Ook al was er voldoende begrip van mijn man en kinderen. Toch bleef het een heikel punt; vliegen naar je vakantiebestemming. Via via kwam ik de producten van Bach RESCUE tegen. Met name RESCUE Plus met vitamine B5* sprak mij aan, want dit ondersteunt in *stress-situaties. Die ondersteuning kon ik wel gebruiken. Dus heb ik dit meteen aangeschaft. De producten zijn trouwens ook online bij diverse webwinkels (oa: ETOS, DA Drogist, Kruidvat, Bol.com) verkrijgbaar zag ik later.

En toen was het zover, de vliegvakantie naar Portugal was geboekt

Nu kon ik er niet meer onderuit. We hadden er allemaal enorm veel zin in. Zeker nu ik goed voorbereid was met mijn RESCUE had ik er vertrouwen in. Een paar dagen van te voren heb ik steeds de RESCUE Plus Spray (ook de nacht variant) gebruikt en op het vliegveld ben ik overgestapt naar de Plus bonbons. Het was nog steeds een hele ervaring, en ik was blij toen ik weer met beide benen veilig op de grond stond. Maar tijdens de vlucht liet ik me niet meer gek maken en hebben we mede daardoor genoten van de vakantie!

  • Michelle
RESCUE Producten

Bach RESCUE Druppels met vitamine B5* en B12 ondersteunt in *stress-situaties

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?