RESCUE Plus tijdens belangrijke presentaties

Presentaties een RESCUE momentje - Bach RESCUE

M ijn werk is echt een uitdaging. Vaak moet ik vakinhoudelijke presentaties geven voor de directie, maar ook voor internationale klanten. Een verantwoordelijke baan en ik vind het geweldig! Alhoewel dat ook wel eens anders is geweest.

De eerste presentaties waren onwennig…

Ik weet nog dat ik er in het begin ging werken. Nieuwe collega’s, nieuwe klanten en ik die daar, net afgestudeerd, mocht komen vertellen hoe het beter kon. Ik werd meteen in het diepe gegooid en moest geregeld een presentatie geven aan de voltallige directie. Dat ging niet zonder slag of stoot. Zeker de eerste paar presentaties waren onwennig. Ik moest echt mezelf bewijzen. Niet alleen voor de directie, maar minstens voor mezelf. Ik heb wat klamme handjes gehad hoor. Ik wist wel dat ik het kon, alleen kwam dat er niet altijd even makkelijk uit. Er gaat toch van alles door je hoofd.

Een vriendin had de oplossing

Toen ik het er met mijn beste vriendin over had, gaf zij aan dat ze het herkende en dat zij juist hiervoor Bach RESCUE Plus gebruikte. Een natuurlijk voedingssupplement, met vijf Bach Bloesems en vitamine B5. Eenmaal bij de drogist heb ik dat direct aangeschaft en bij de eerstvolgende presentatie heb ik ‘s ochtends meteen de spray genomen en vlak voor de presentatie zelf nog een keer. Het gaf met net dat laatste zetje om het beste uit mezelf te halen en ik kon er tegenaan. Nu zo veel jaar later zijn de RESCUE producten over het algemeen niet meer nodig tijdens de presentaties. Wel heb ik standaard een flesje RESCUE Spray in mijn handtas zitten. Voor het geval dat 🙂

  • Astrid (29 jaar)
RESCUE Producten

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?