Mijn aanzoek was echt een RESCUE momentje

Huwelijksaanzoek een RESCUE momentje? - BachRESCUE Plus met vitamine B5 ondersteunt in stress-situaties

N ooit gedacht dat ik het zou doen, dat ik het zou durven ook. Mijn huwelijksaanzoek vorig jaar was namelijk echt een RESCUE momentje voor mij. Mijn jeugdliefde, de liefde van mijn leven en ik wilde ooit gaan trouwen. Dat was zo klaar als een klontje. Maar zij verwachtte van mij dat ik haar zou vragen. Stiekem was ik het met haar eens. Ik wilde het moment van de aanzoek alleen al onvergetelijk maken. Dat ze het niet zou zien aankomen. Dat leek me geweldig. In mijn hoofd had ik het al helemaal voor elkaar, nu alleen nog het juiste moment zien te vinden en mijn gevoelens onder controle houden.

Ik had er zelfs een hele dag voor uitgetrokken. We gingen alleen maar leuke dingen doen, plekken bezoeken die voor ons een betekenis hadden. De boom waaronder we voor het eerst gekust hebben. Samen slenteren door de stad waar we beide opgegroeid waren (en nu vanwege ons werk helaas niet meer woonde). Genieten van de inspirerende omgeving, lunchen bij ons favoriete brasserie. En herinneringen ophalen.

Het moment van de waarheid, de dag dat ik mijn aanzoek deed…

Vooral de periode ervoor, met alles regelen was een uitdaging. Niet alleen omdat ik wilde dat het perfect werd. Je bent leuke dingen aan het plannen en wilt dit delen met de belangrijkste persoon in je leven. Het voelde bijna alsof ik een geheim voor haar had. Zowel mijn ouders als haar ouders wisten van mijn plan om haar ten huwelijk te vragen. Het was zelfs haar moeder die mij attendeerde op Bach RESCUE. Zij gebruikte de RESCUE Spray en de RESCUE Plus bonbons. Op de dag van de aanzoek, zij had al die tijd niets door, heb ik om de zoveel tijd een RESCUE Plus bonbon genomen. Dat ging heel onopvallend en daar was ik maar wat blij mee. En uiteindelijk kwam het hoge woord eruit en heb ik haar heel romantisch gevraagd tijdens een high tea in het park. Het ging precies zoals ik wilde en ze heeft natuurlijk ‘Ja’ gezegd. Inmiddels zijn we getrouwd en ook op die dag was de Spray nogmaals onze RESCUE!

  • Joost (35 jaar)
RESCUE Producten

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?