Een geïrriteerde huid behandelen met RESCUE Cream

zomerhuid - RESCUE Cream
L euk hoor die mooie dagen met zomerse temperaturen. Alleen denkt je huid en die van jullie kids daar anders over. Door de zonkracht en de warmte lijkt het wel of een gevoelige huid nog minder kan verdragen. Het is niet zo zeer een zonne-allergie, want daarbij heb je echt last van jeukende bultjes en vaak ook een gezwollen huid. Dat is nu zeker niet het geval. Maar je ziet wel dat je huid geïrriteerd is: rood, schraal, uitgedroogd en ruw.

Ervaring van Anne met RESCUE Cream

Anne vertelt; “Bij de dokter kon ik een crème krijgen met parabenen en andere chemische stoffen. Daar zat ik niet echt op te wachten. Het lijkt me niet dat de huid van jonge kinderen daar echt beter van wordt. Dus mijn zoektocht ging door. De drogist bij mij in het dorp wees mij op RESCUE Cream. Een crème op basis van natuurlijke ingrediënten en 6 Bach bloesems. Echt een eerste hulp voor je huid. Het verzacht en herstelt je huid. Die Bach bloesems kende ik niet. Maar het feit dat het natuurlijke ingrediënten bevatte maakte mij wel nieuwsgierig. De drogist gaf ook aan dat ik het kan gebruiken bij insectenbeten en bij kleine ongelukjes (die blauwe plekken veroorzaken) in en om het huis. Nou met twee jonge kinderen kon ik zo’n crème zeker wel gebruiken. Een eerste hulp crème die van alle markten thuis lijkt dus. Ideaal!

Meteen aangeschaft en thuis de RESCUE Cream direct gebruikt, eerst bij mezelf. De crème ruikt heel neutraal en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Ook trekt hij snel in en voelt niet vettig aan. Het belangrijkste was toch wel dat mijn geïrriteerde huid binnen no time weer zacht en soepel aanvoelde. Mijn kinderen reageerde tevens goed op de crème en zijn ook weer blij!

  • Anne – 32 jaar
RESCUE Cream

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?