RESCUE Plus Druppels bij schoolexamen

Bach RESCUE Druppels bij schoolexamen - Haal het beste uit jezelf
I k herinner het me nog als de dag van gisteren, ondanks dat we al een jaar verder zijn. Ik was net zoals de meeste van mijn klasgenootjes, pas 17 jaar en de examenperiode stond voor de deur. We hadden al een tijdje proefgedraaid met diverse toetsen. En deze wist ik redelijk te doorstaan, met vallen en opstaan. In deze periode kan dat nog. Dus niks aan de hand. Al snel zou het echte werk beginnen. Sommige van mijn klasgenootjes leken niet eens met de examenperiode bezig te zijn. Zij hadden alles onder controle. En ik? Ik snapte dat niet. Er waren 7 vakken op de waar ik examen in zou doen. Uiteraard wilde ik mijn HAVO-diploma halen, want dan ging de volgende fase van mijn studentencarrière van start en daar keek ik reikhalzend naar uit!

Hoe hield ik het overzicht?

Maar ja, dan moest ik eerst nog even dat felbegeerde diploma binnenslepen. En laten we wel wezen, het is niet een klein beetje stof wat ze dat voorgaande jaar aan je proberen bij te brengen. De geur van studieboeken roept nog steeds bepaalde herinneringen op. Sterker nog, ik zag toen soms door de bomen het bos niet meer. Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik bij het examen Engels niet de stelling van Pythagoras ging gebruiken. Of dat ik tijdens het examen Wiskunde, een betoog zou houden over hoe goed ik het impressionisme vond en wat een geweldige schilder Vincent van Gogh was. Zo veel informatie, over diverse onderwerpen. Met welke tips hield ik het overzicht?

Mijn mentrix zag mij worstelen met de hoeveelheid informatie

En ik weet niet of ze medelijden met me had of dat ze vond dat ik het echt wel in me had maar eventjes dat schakeltje niet wist te vinden, zij attendeerde mij in ieder geval op Bach RESCUE Plus Druppels. Ondanks dat ik nog steeds examen moest doen in die 7 vakken en voor al deze vakken veel kennis in huis moest hebben, kreeg ik het voor elkaar om orde te scheppen in mijn hoofd en wist ik dat ik het allemaal aankon. En toen ik tijdens de diploma-uitreiking eindelijk dat papiertje in handen had, heb ik mijn mentrix een dikke knuffel gegeven. Want dat had ze zeker verdiend en ik ook!

  • Emma – 18 jaar
RESCUE Producten

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?