Ervaringen Bach RESCUE

Heb je al de nodige informatie over onze RESCUE® producten gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben je net zo overtuigd als zij zijn!

Cynthia (26 jaar)


Ik heb de RESCUE Plus met vitamine B5* en B12 als een van de eerste mogen proberen en vind het een aangename smaak hebben; lekker zelfs. Hij sprayt heel prettig en is makkelijk in gebruik. Daardoor kan je hem eenvoudig overal mee naar toe nemen. Doordat de spray een zoetere smaak heeft (dan de gewone RESCUE Spray) merk ik dat hem ook vaker gebruik op de momenten dat ik met kleine *stress-situaties te maken krijg. Waardoor ik minder gespannen ben en gewoon mijn vrolijke zelf.

Nicole (33 jaar)


Op de basisschool in groep 1 en 2 vond onze zoon het helemaal geweldig. En net voor de zomervakantie had hij het er steeds over dat hij niet kon wachten om naar groep 3 te gaan. Na de zomervakantie was het dan zo ver. We brachten hem naar school, naar zijn nieuwe groep. Nieuwe indrukken, andere kindjes en een andere juf. Gelijk na de eerste dag gaf hij al aan dat hij het niets vond. Hij moest veel te veel opletten terwijl hij wilde spelen. Na een aantal weken werden bij de juf geroepen. Onze zoon leek de aanpassing nog niet verwerkt te hebben. Zij adviseerde ons Bach RESCUE Kids.

Riek (58 jaar)


RESCUE geef ik aan mijn moeder met dementie. Zij is vaak onrustig 's avonds, dan roep ik (ze is ook wat doof) door de telefoon: "Neem maar een geel snoepje'. Ik zorg dat er altijd RESCUE Pastilles en de RESCUE Plus bij haar staan. De verzorgers van het verzorgingstehuis waar zij woont, weten het ook al. Als ze mij een half uurtje later weer belt, hoor ik aan haar stem dat ze inderdaad haar zelf is. Ik ben er heel blij mee!

Anouska (29 jaar)


Ik heb een verantwoordelijke en veeleisende baan in de zorg, op de psychiatrie-afdeling. Nou ik kan je vertellen; daar maak je echt wat mee. Leuke dingen, hectische dingen en helaas ook met de nodige heftige dingen. Geen dag is hetzelfde. En dan heb ik het nog niet eens over de wisseldiensten die je moet doen. Ondanks dat deze baan pittig is, geeft het me zoveel voldoening. Ik zou niets anders willen. Om 's avonds te kunnen slapen na een lange dag werken, kan ik met RESCUE Nacht Spray normaal in slaap vallen.

Jo (42 jaar)


Als ik met vakantie ga, dan zorg ik altijd dat ik naast de RESCUE Spray ook de RESCUE Gel bij me heb. Echt zo handig bij kleine ongelukjes of wanneer mijn kids een rode huid hebben doordat ze in de zon zijn geweest. Die gel verkoelt en verzorgt dan hun huid.

Manon (45 jaar)


Ik was 40 toen ik besloot om weer naar school te gaan. Ik wilde zo graag alsnog advocaat worden. Dat ik besloot, ondanks mijn leeftijd, om er voor te gaan en weer de boeken in te duiken Spannend! Tegelijkertijd met het volgen van de opleiding, werd ik ook weer herinnerd hoe ik vroeger was op school. Je verwacht dat je nu veel meer vertrouwen in jezelf hebt. Maar na al die jaren vond ik het nog steeds heel erg spannend om examen te doen. Maar dit keer was ik voorbereid: RESCUE Plus met vitamine B5* heeft mij goed gedaan ....en me aan mijn diploma geholpen. *Ondersteunt in stress-situaties

Marjanne (34 jaar)


De nieuwe RESCUE Plus met vitamine B5 en B12 is echt een uitkomst voor mij. Ik gebruik het dagelijks op mijn werk, omdat ik vaak te maken heb met krappe deadlines. Ik vind de smaak erg lekker en gebruik het daardoor ook wat vaker. En ik merk dat de RESCUE mij een steuntje in mijn rug geeft waardoor ik het overzicht kan blijven bewaren.

Leonie (40 jaar)


RESCUE heb ik al vaker gebruikt, maar 1 herinnering is mij heel goed bijgebleven. Zondagnacht 08-02-09 werd ik rond vier uur 's nacht wakker. Anders dan normaal maakte ik mijn man wakker en vroeg hem de verloskundige te bellen. Ik was op dat moment 9 maanden zwanger en in afwachting van ons eerste kindje. Voor mij was het de eerste keer. Dat puffen, dat ik tijdens de zwangerschapsklasje had geleerd was ik allang vergeten, dus mijn man pakte meteen de RESCUE Spray die ik op aangeven van mijn moeder had gekocht. Tijdens de weeën bleef ik maar roepen, RESCUE. Het was als een soort mantra voor me geworden. Rond de 8 centimeter mag je vloeken had de verloskundige mij verteld. Ik had vooraf bedacht dat ik mijn man dan lekker uit zou schelden. Maar op dat moment was hij nog steeds super lief en gaf mij elke keer de RESCUE Spray (2 sprays op mijn tong) als ik het nodig had. Rond half 9 werd ze geboren Joylean. Een super snelle bevalling, zeker voor de eerste. Dit was nooit gelukt zonder 'RESCUE!'. Nog altijd heb ik de Pastilles in mijn handtas zitten, je weet maar nooit.

Marjolijn (via Facebook)


Mijn hondje Rescue gegeven, al meerdere dagen en met Oudjaar nog een TTouch headwrap erbij. Zowel mijn meissie als ik veeeel minder stress.

Renate (39 jaar)


Waarbij het halen van mijn autorijbewijs me eenvoudig afging,  zoveel moeite had ik met mijn motorrijbewijs. Ondanks dat ik het ontzettend gaaf vond en vind om op de motor te zitten. Was het halen van dat roze papiertje, tegenwoordig gewoon een roze kaart, niet eenvoudig. Het rijden op de weg ging prima, maar die bijzondere oefeningen vond ik een uitdaging. Uiteindelijk tipte mijn collega me over Bach RESCUE. Vlak voor de lessen met die specifieke oefeningen en uiteraard voor het examen heb ik de Bach RESCUE Druppels versie gebruikt. De wervelstorm in mijn hoofd was nog steeds gaande, maar ik had het overzicht!

Regina (50 jaar)


Wat voor mij een typisch RESCUE momentje word, is als ik binnenkort op 50 jarige leeftijd begin met autorijlessen. Wie had dat gedacht dat ik op mijn leeftijd nog zou starten met lessen. Ik heb er dan ook een hele goede reden voor. Sinds een paar dagen ben ik voor het eerst oma. Mijn zoon en schoondochter wonen zo'n 20 km van mij vandaan. Een rijbewijs zou dan wel erg handig zijn om naar hun toe te kunnen gaan om mijn kleindochtertje te zien en straks op te passen. Super leuk lijkt me dat. Alleen eerst die rijlessen he... Dus gebruik ik RESCUE Druppels in een bidon met water. Op die manier kan ik elke keer een slokje nemen.

Saskia (31 jaar)


Trouwen met mijn grote liefde, dat was een geweldige dag. Alhoewel het daar in eerste instantie niet naar uitzag. Geregeld liep ik, in de aanloop naar onze trouwerij, als kip zonder kop rond en moest mijn vriend mij er op wijzen dat trouwen juist de mooiste dag van je leven zou moeten zijn. Dat klonk geweldig, maar de controlefreak in mij wist het nog niet zeker. Af en toe voelde ik me echt een bridezilla. Ik geloof best dat ik niet altijd even aardig was tegen iedereen. Om er toch voor te zorgen ik de dag van mijn leven zou ervaren ben ik vlak voor de bruiloft Bach RESCUE Spray gaan gebruiken. Zelfs de ochtend van de grote dag liep ik met een flesje Bach rond. Uiteindelijk was het echt de mooiste dag ooit, mede dankzij mijn RESCUE Spray!

Tim (30 jaar)


Mijn vrouw en ik wilde heel graag kinderen. Niets leek me leuker dan dat. Uiteindelijk was het zover. Die laatste maanden van de zwangerschap, kon ik onze zoon er wel uitkijken. Toch vroeg ik me af hoe het zou zijn. Eerlijk is eerlijk, wat weet je als kersverse vader (of moeder) nou van het ouderschap. Alles moet je leren en uitvinden. Sommige dingen gaan heel vanzelfsprekend. Dat geldt alleen niet voor alles. Wat nou als ik iets verkeerd deed. Hem niet kon troosten als hij bleef huilen. Of die slapeloze nachten waar je andere ouders zo vaak over hoorde. Wat nou als ik dat niet zou trekken? Via de buren kregen we in het kraampakket een flesje RESCUE Spray, de Nacht Druppels, de Cream en de RESCUE Plus. Nou dat was een uitkomst. Eigenlijk gebruiken we dat in die periode best vaak. Ondanks dat we nu wel weten hoe of wat, vind ik het nog steeds een geruststellende gedachte dat ik altijd een flesje bij me heb. Oh en de Cream, want het gebeurt nog wel eens dat die kleintjes vallen of zichzelf stoten. Dan wil je wel een eerste hulp crème bij de hand hebben!

Monique (36 jaar)


Mijn RESCUE moment vond plaats op Schiphol, toen bleek dat we bij de verkeerde gate stonden. Aan alles hadden we van te voren gedacht: paspoorten, inentingen en wat je allemaal wel of niet mee mocht nemen tijdens je vlucht. We werden er helemaal gek van. En uitgerekend op het moment dat we dachten alles onder controle te hebben, stonden we bij de verkeerde gate. Dit was echt wel even een RESCUE momentje! Gelukkig hielden we ons hoofd koel met RESCUE Plus en waren we nog net op tijd bij de goede gate om met het vliegtuig mee te gaan. Heerlijke vakantie gehad ook trouwens 🙂

Ilona


De eerste werkdag bij nieuwe werkgever, dat was voor mij echt een moment dat ik veel aan RESCUE heb gehad. Ik kreeg zoveel informatie dat het niet meer in mijn hoofd paste, HELP!! Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik RESCUE Spray in mijn tas. De Spray heb ik meerdere keren die dag even op mijn tong gedaan. Ook de dagen erna nog. En nu heb ik niet meer nodig voor op mijn werk. Wel heb ik het nog steeds standaard in mijn handtas zitten. Je weet maar nooit!

Ans (42 jaar)


Ik heb best wel vaak een RESCUE momentje, vandaar dat ik de RESCUE Spray altijd in huis heb. Mijn grootste moment was toen ik op vakantie ging met het vliegtuig. Ik hou niet zo van vliegen, maar als je verder weg wilt dan is het soms qua tijd wel handiger. Ondanks dat ik enorm zin had in de vakantie zelf, twijfelde ik over de vliegreis. Daarom ben ik een paar dagen van te voren gestart met de spray, heel simpel 2 sprays per keer op mijn tong. Ook op de dag zelf heb ik dit gedaan. Tijdens de reis was ik zowaar aan het genieten van het mooie uitzicht, dankzij mijn Bach RESCUE. Tot grote verwondering van allen die er bij waren. Al snel vroegen mijn man en dochter of ze ook misschien even mochten sprayen ;).

Annika (39 jaar)


Momenteel kom ik erg veel RESCUE momentjes tegen! Wij hebben onverwachts ons huis verkocht een maand geleden en moeten er binnen eer paar weken al uit, HELP! Gelukkig kwamen mijn ouders 'to the RESCUE' en hebben ze aangeboden dat wij met onze dochter een poosje in hun huis kunnen vertoeven tot we onze droomwoning tegenkomen! Vorige week dachten we ons droomhuis te zien in een stad een stuk verderop en door de hectische huizenmarkt hebben we (veel te snel) een bod gedaan, welke in principe werd geaccepteerd, HELP! Na een nachtje slapen en veel twijfelen kwam mijn vader 'to the RESCUE' d.m.v. een goed gesprek en zagen we toch af van de woning, het voelde toch niet goed! Vorige week is mijn man begonnen met zijn nieuwe baan waarbij hij veel thuiswerkt. Vrijdag crashte zijn zakelijke laptop, HELP! Vandaag kon hij worden geholpen op het hoofdkantoor (RESCUE) en is zijn laptop weer helemaal op orde zodat hij weer aan de slag kan. En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan... ik denk dat ik deze week RESCUE Pastilles (handig voor onderweg) en de Spray maar eens ga inslaan, misschien ga ik het hard nodig hebben de komende tijd.

Evy (via Facebook)


Mijn paarden hebben er normaal gezien al niet veel last van. Maar omdat 1 nu ouder begint te worden en 1 nog geen nieuwjaar bij mij heeft meegemaakt heb ik voor veiligheid de RESCUE druppeltjes gegeven in combinatie met eten om 23u45. En raad eens, ik had 3 vrij rustige paarden op stal ?.

Jo-anne (55 jaar)


Na een hectische dag gebruik ik voor het slapen gaan altijd RESCUE Nacht Druppels. Zo kan ik weer fris ontwaken en ben ik voorbereid op weer een nieuwe dag. Ik gebruik het niet elke dag, alleen op de dagen dat het nodig is.

Erik (37 jaar)


Voor mijn werk ben ik vaak in het buitenland. Ik reis dus veel met de auto, openbaar vervoer en het vliegtuig. Daarom heb ik altijd RESCUE Nacht Spray en Pastilles bij me. Zeker met al dat gereis en alle indrukken die je dan binnen krijgt op zo'n dag. Ook het slapen op zoveel verschillende locaties. Poehee als ik dan in mijn bed lig in weer een ander hotel, dan neem ik voordat ik ga slapen nog even een spray RESCUE Nacht. Dat is in ieder geval een constante factor in mijn hectische leven dat altijd hetzelfde blijft.

Esther (35 jaar)


Maandenlang heeft mijn oudste dochter aan mij gevraagd, nee gesmeekt of ze al naar de basisschool mocht. Ze was nog maar drie jaar oud en moest toch echt nog even wachten tot ze vier jaar was. Haar vriendinnetje die een paar maanden ouder is, zat al op dezelfde school als waar zij ook naar toe wilde gaan. Hoe dichterbij die ene dag kwam, hoe meer ik merkte dat mijn dochter niet zichzelf was. Het deed haar kennelijk toch veel meer dan wij dachten. Ik vertelde dit aan de moeder van haar beste vriendinnetje. Haar dochter ging immers al naar school en had vast hetzelfde meegemaakt. Zij herkende het gedrag van mijn dochter meteen en attendeerde mij op de druppels van Bach RESCUE voor kids. Deze had zij ook voor haar dochter gebruikt. Naar school gaan zorgde nog steeds voor heel veel prikkels, maar haar dochter kon daar veel beter mee omgaan.

Clara (69 jaar)


Ik gebruik RESCUE al jaren. Ik weet niet beter. Zelf gebruik ik de RESCUE Druppels (zolang ik mij kan herinneren) en de Pastilles vind ik handig voor onderweg. Want er is altijd wel een RESCUE momentje zo op een dag. Sinds mijn kleinkinderen bij ons komen spelen heb ik ook altijd de RESCUE Cream in huis. Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Dan kan je beter maar goed voorbereidt zijn. Ik heb het zelfs aanbevolen aan andere mensen. En mijn kinderen gebruiken het ook.

Brechtje (25 jaar)


Ik vind het heerlijk om te zingen, het liefst de hele dag. Stiekem zou ik daar wel meer mee willen doen. Maar bij zingen hoort ook optreden en bij optreden horen mensen, veel mensen! Dat is toch hele andere koek en iets wat me tot nu toe altijd heeft tegengehouden. Echt heel jammer vond ik dat, juist omdat ik met zingen mijn gevoelens wist te vertellen. Mijn zanglerares attendeerde mij op Bach RESCUE Spray. Eenvoudig in te nemen. Ik heb nu altijd een flesje RESCUE in mijn zak als ik een optreden heb! En wie weet zie je me binnenkort wel een keer bij The Voice voorbijkomen 🙂

Jan-Teun (44 jaar)


Ik zorg altijd dat ik een RESCUE Spray in mijn tas of jaszak heb zitten. Zo ben ik voorbereid op elk soort RESCUE momentje. Zoals laatst, dat ik vast kwam te zitten in de lift. Vreselijk. Ik heb het al helemaal niet op kleine ruimtes. Je ziet het wel eens in films en hoopt het dan nooit zelf mee te maken. In deze situatie had ik naast RESCUE ook echte hulp nodig! Gelukkig was het snel geregeld en is alles goed gekomen. Op die momenten ben ik zo blij dat ik RESCUE bij de hand heb.

Ellen (53 jaar)


In mijn beroep als kraamhulp adviseer ik altijd aan de kersverse ouders om RESCUE Kids, RESCUE Spray en de Cream in huis te hebben. De Kids versie is geschikt voor alle leeftijden, daarnaast zit hier geen alcohol in en is het een 100% natuurlijk middel. Er zijn zoveel momenten die voor die kleintjes nog niet te bevatten zijn, dat RESCUE ze net dat steuntje in de rug kan bieden. De Spray (of Druppels) zijn geschikt voor de ouders zelf. Want ook zij maken veel mee als ze net vader en moeder zijn geworden. De huidcrème is ideaal voor alle kleine ongelukjes of blauwe plekken door het stoten of vallen. Iedere ouder met kleine kinderen zou zo'n crème standaard bij zich moeten hebben.

Sandra (40 jaar)


Mijn dochter handbalt sinds dit jaar in het selectieteam van onze plaatselijke handbalvereniging. Best pittig, en zeker een uitdaging. Vaak is ze voor een wedstrijd al volop in gedachten ermee bezig. Dan gaat ze er zo in op, dat ze niet veel kan hebben. Ze werd kortaf en eigenlijk was elke opmerking van mij haar teveel. Nu geef ik haar een paar dagen van tevoren wat RESCUE Druppels. En is gewoon weer haar enthousiaste zelf!

Gerrie (43 jaar)


Voor dat ik aan mijn examen Voetreflexzonetherapie begon vertelde ik studiegenoten over dat RESCUE Druppels en Spray. Uiteraard had ik het bij me, want ik ben graag goed voorbereid. En toen gebeurde het; alle tien de studiegenoten stonden op een rij, met de mond open die allemaal de RESCUE Spray van mij wilde. Dat heb ik gedaan en iedereen ging vol vertrouwen het examen in. En het leuke was nadien, dat iedereen geslaagd was en de RESCUE wordt nooit meer vergeten!

Beppie (59 jaar)


De RESCUE Spray voor de nacht staat al jaren prominent op mijn nachtkastje. Sinds het begin van de overgang had ik geen normale nachten meer. Je ligt dan vaak nog wakker om helemaal niets. Tenminste, ik kon niet altijd een reden vinden waardoor ik niet in slaap kon komen. Mijn vriendin attendeerde mij op de RESCUE Nacht Druppels. Die doe ik in een glas water en deze zet ik op mijn nachtkastje. Zodra ik in mijn slaapkamer ben, neem ik alvast een slokje. Elke keer als ik dan in mijn slaapkamer kom, neem ik weer een slokje. Als ik eenmaal in mijn bed lig, dan drink ik de rest op. Voorheen ging ik mijn bed uit om een beker warme melk te maken maar dat is nu niet meer nodig. Ik kan lekker blijven liggen. Top product!

Aukje (10 jaar)


Wij hadden laatst CITO toetsen en dat vind ik altijd een *spannende tijd. Gelukkig had mijn moeder daar een spray voor gekocht: RESCUE Plus (met vitamine B5* en B12). Ik vond het niet alleen super lekker en zoet smaken, maar ik mocht het van de juf elke keer voor de toets gebruiken. Echt handig, want daardoor voelde ik me net even wat meer mijn normale zelf. De CITO heb ik ook nog eens heel goed gemaakt. Dus RESCUE bedankt!

Aart (58 jaar)


Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor bowlen. Ik bleek er zelfs aanleg voor te hebben. Met als gevolg dat ik nog fanatieker ging trainen en op een gegeven moment aan wedstrijden mee mocht doen. Wauw wat vond ik dat toch elke weer een uitdaging. Er komt meer bij kijken dan mensen beseffen. Soms ziet het er zelfs eenvoudig uit. Ik kan je vertellen dat dit zeker niet het geval is. Er zijn zoveel onderdelen waar je rekening mee moet houden. Ik heb aardig wat RESCUE momentjes ervaren. Totdat ik geattendeerd werd op RESCUE Spray en Pastilles. Die pastilles heb ik standaard in de auto liggen. Elke keer als ik nog een wedstrijd heb en daar naartoe rij, neem ik alvast zo'n pastille. Echt ideaal en eenvoudig in gebruik. En bij de echt belangrijke wedstrijden gebruik ik vlak voordat de wedstrijd begint nog 2 sprays direct op mijn tong.

Helena (45 jaar)


Ik wilde samen met mijn man, onze drie kinderen voor een weekendje naar oma in zeeland brengen. Toen ik in de auto stapte kwamen mijn vingers tussen de deur, auw!!!!! Gelukkig had ik RESCUE Cream in mijn tas en onderweg ben ik de hele tijd blijven smeren. Echt ongelofelijk, want na de autorit (die ongeveer vijf kwartier duurde) deden mijn vingers al minder pijn. En, niet geheel onbelangrijk, ze waren ze niet helemaal blauw. Zonder RESCUE Cream was dit echt wel een ander verhaal geweest. Mijn kinderen waren helemaal verbaasd. Ik heb gelukkig altijd RESCUE bij me in mijn handtas, zowel de Cream als de Pastilles. Dit was echt wel mijn RESCUE momentje.

Jos (43 jaar)


Net zoals heel veel mensen, vind ik naar de tandarts gaan geen pretje, het klamme zweet staat vaak in mijn handen. Als ik alleen al denk aan die typische tandartspraktijken geur. Jak! Dan lopen de rillingen al over mijn rug. Toch ga ik elk half jaar trouw. Ondanks dat ik me er wel toe moet zetten en mezelf dan echt moed toespreken. Toen ik laatst vertelde aan mijn buurvrouw hoe mijn ervaringen zijn met de tandarts, gaf zij aan dat ze voor haar kids altijd RESCUE gebruikte (de Kids versie). Dit klonk wel erg interessant. Aangezien ik een aantal weken daarna weer naar de tandarts moest, ben ik toch voor die tijd naar de drogist gegaan en heb ik RESCUE Druppels gehaald. Ik vul nu een dag van tevoren al een glas met water en doe daar 4 druppels RESCUE in. Gedurende de dag drink ik een paar van deze glazen water leeg. Bij de tandarts gaat het nu een stuk beter, al zal het nooit mijn favoriete bezigheid zijn.

Patty (54 jaar)


Mijn rescue momentje was twee weken geleden. Ik ben op mijn 52te begonnen aan een 2 jarige MBO-opleiding en ben nu examens aan het doen. Die schoolexamens waren voor mij dus zo'n 35 jaar geleden. Laatst had ik mondeling Engels en ohhh ik had het niet meer! Trillende handjes kreeg ik ervan. Ik zocht een papierenzakdoekje om mijn zweethanden wat af te vegen. Toen vond ik in mijn tas de RESCUE Druppels die ik een tijdje geleden had gekocht voor mijn dochter. Zo lief dat ze die in mijn tas had gedaan. Ik heb ze direct ingenomen en ben geslaagd met een 9.5 !!

Jolanda (36 jaar)


Onze dochter wilde graag op zwemles, totdat ze door had dat je daar ook naar toe ging om iets te leren. Dat vond ze minder leuk. Na een aantal maanden merkten we geen vooruitgang meer. De badmeester sprak ons daar op aan. Ze leek de theorie wel te snappen, maar in de uitvoering kwam dat niet naar voren. Net of haar iets tegenhield. Ze zei ook continu dat ze de oefeningen niet kon, terwijl de badmeester zeker wist dat ze het heus wel kon. Toen de dag aanbrak dat ze mocht afzwemmen, hebben we haar Bach RESCUE Kids gegeven. Dat bleek een schot in de roos!

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?