Ervaringen RESCUE Pets

Heb je al de nodige informatie over onze RESCUE® Pets producten gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben je net zo overtuigd als zij zijn!

Kim ( 28 jaar)


Onze hond is echt een held (NOT), altijd al erg schrikkerig geweest ook. Zeker toen ze nog wat kleiner was. In de herfst als het weer onstuimiger werd, dan wilde ze bij slecht weer niet eens meer naar buiten. Die regen en wind vond ze al niks, maar als het dan ook nog ging onweren, was er geen beweging in te krijgen. Ze verstopte zich gewoon! Het gebeurde nog wel eens dat ze daardoor binnen plaste. Dat moest veranderen! Ik heb op internet gezocht en kwam toevallig de producten van RESCUE Pets tegen. Ik ben meteen naar de winkel gegaan en heb een flesje aangeschaft. Ze krijgt de druppels direct op haar tong en ze vindt de druppels zelfs lekker. Wanneer het nu onweert kijkt ze nog wel even op, en gaat daarna verder waar ze mee bezig was. Gelukkig durft ze ook weer gewoon naar buiten. Zij blij, wij blij!

Nikkie (22 jaar)


Na meerdere goede ervaringen met de RESCUE Pets heb ik deze ook gebruikt met het scheren van mijn paard. De druppels zorgde ervoor dat mijn paard wel geïnteresseerd was in wat er gebeurde, maar ze raakte niet snel geïrriteerd of heel ongeduldig, waardoor ik het scheren netjes af kon maken.

Frida (36 jaar)


We hadden onze Rottweiler pup net een paar maanden, toen hij voor het eerst te maken kreeg met Oud & Nieuw. Overdag schrok hij elke keer van die harde knallen. Dat beloofde wat voor de avond. Onze lieve dappere vriendje kroop steeds verder weg onder de bank. Het was duidelijk dat hij niet begreep waar dat lawaai allemaal vandaan kwam. En hoe hij daarmee moest omgaan. Onze buurvrouw had toevallig wat RESCUE Pets druppels in huis en adviseerde ons om deze voor onze pup te gebruiken. We zijn meteen begonnen met de druppels en 's avonds ging het al een stuk beter!

Jago en Simone


Na het overlijden van onze hond Mila ontstond er helaas onrust en stress in onze roedel. We hebben onze drie honden ondersteund met de Rescue Pets druppels en intussen lijkt de rust wat meer weergekeerd. Ze kunnen weer goed met elkaar door één deur zonder snel geprikkeld te zijn. Vriendelijke groet, Jago en Simone (Ninthe, Philou en Duco)

Leo & Sky


In de mei vakantie gaan wij altijd een week weg. Lekker naar de zon, in een huisje, even eruit met z’n allen. Natuurlijk gaat onze hond Sky dan ook gezellig mee! De koffers inpakken, tassen in de gang, auto inladen…altijd een gedoe en moment van chaos. Onze kanjer voelt dat er wat gaat gebeuren. Ik merk dat aan zijn gedrag, voornamelijk dat hij wat nerveus gaat worden. Je kan nog net niet op zijn voorhoofd zien staan ‘ze zullen mij toch niet vergeten?!’ De autorit van ruim 10 uur is daarna niet echt een pretje voor hem. Hij wordt dan onrustig, soms tot spugen aan toe. Ik gebruik nu sinds een jaar RESCUE Pets druppels, en ik heb echt het gevoel dat het hem enorm helpt op dit soort onrustige momenten. Het ontspant en stelt gerust zonder hem te versuffen, ideaal. Ik geef de druppels al een weekje voor de vertrekdatum en blijf het ook tijdens de vakantie geven. De reis is uiteraard nog steeds niet zijn favoriete bezigheid, maar hij komt de reis nu gewoon rustig en relaxed door. Sky blij en wij ook! Dankjewel RESCUE Pets!

Nikkie (22 jaar)


Ik ben Nikki, International Equine Business student en daarnaast ook springruiter. Na meerdere positieve verhalen gehoord te hebben over het merk Bach Rescue ben ik het zelf gaan proberen. Als eigenaar van een lieve merrie die af en toe nog weleens wat sensibel en gestrest kan zijn was het het proberen waard... en met succes!

Familie Geerts & Bo


"Samen met mijn man gaan we elk jaar 3 weken met de camper naar Zuid Frankrijk en onze kanjer Bo mag altijd mee! Even helemaal niets en we kunnen gaan en staan waar we willen, wij vermaken ons altijd prima! Toch merkten wij dat Bo wat nerveus werd zodra wij de camper begonnen in te ruimen. ‘Je mag heust wel mee’ zeiden wij dan steeds. Maar ook het in de camper stappen werd een obstakel. Wil hij niet mee? Eenmaal aangekomen op bestemming is Bo in zijn nopjes, dus dat zal het niet zijn! Wij vermoedden dat Bo de autoreis vervelend vond. Iemand attendeerde ons vervolgens op RESCUE Pets. Het natuurlijke aspect en het feit dat de druppels hem niet versuffen vind ik geweldig! Bo staat nog steeds niet te springen als hij de camper ziet, maar vervelend vindt hij het ook niet meer. Wij zijn helemaal blij!"

Lucinda (32 jaar)


We zijn echte kattenliefhebbers, ondanks dat we op een flatje woonden en er eigenlijk niet voldoende ruimte was. Toch vermaakten onze twee katten (Lilo & Stitch) zich prima. Totdat we gingen verhuizen. Al weken zagen ze ons spullen inpakken in dozen. Die dozen vonden ze in het begin nog wel leuk om mee te spelen. Maar hoe dichterbij de verhuizing kwam, hoe drukker wij werden, en hoe meer effect dat leek te hebben op het humeur van onze lieve wollige vriendjes. Steeds vaker zaten ze verstopt onder het bed of in de kledingkast. Wanneer we met onze katten naar de dierenarts ging en ze in hun reismandjes moesten was dit al een drama. Nu stonden die bakjes al een aantal dagen gereed in de woonkamer, zodat ze er vast aan konden wennen. Echt niet dat ze in de buurt kwamen van die mandjes. Dat beloofde wat. Onze dierenarts raadde daarom RESCUE Pets aan. De laatste paar dagen voor onze verhuizing zijn we begonnen met de druppels en Lilo & Stitch zijn de verhuizing goed doorgekomen. En wat zijn ze blij dat ze nu in ons nieuwe huis gewoon lekker naar buiten kunnen!

Nicolette & Brax


Sinds een jaar is Brax bij ons, een Roemeense hond die wij hebben geadopteerd. Wij mochten hem eindelijk ophalen in Utrecht. Ondanks dat wij heel enthousiast waren, leek Brax dat niet. Hij was echt bang voor alles! Zo sneu, maar wat kun je eraan doen? We probeerde hem op zijn gemak te stellen, echt relaxed werd hij er helaas niet van. We zijn met Brax op training geweest en gelukkig ging dat heel goed. Hij kon langzaam iets meer zichzelf zijn. Dat was voor ons al een hele stap vooruit." "Tot ik iets las over Rescue Pets en de werking van dit natuurlijke voedingssupplement. Het ontspant en stelt gerust zonder te versuffen. Deze druppels en spray zijn te gebruiken voor alle huisdieren. Het was in ieder geval het proberen waard voor onze topper. Wellicht kon dit hem helpen nog iets meer te ontspannen om zichzelf weer te vinden. Zonder steeds alert te zijn of weg te duiken bij elk onverwacht geluid." "Met de feestdagen was ik al begonnen met Rescue Pets. Gewoon een paar druppels over het voer, super eenvoudig. Ik merkte al snel dat Brax rustiger reageerde ondanks de knallen buiten. Gedurende de jaarwisseling bleef hij rustig en sliep Brax gewoon door! Dat was voor ons een teken dat het echt hielp. Ook tijdens de wandelingen, de dagen erna, ging het goed. Hij had weinig last van de geluiden om hem heen en leek veel meer ontspannen. " "Ik zal Rescue Pets ook blijven gebruiken, want ik heb gelezen dat het overal wel bij helpt en in veel situaties een uitkomst biedt. Brax heeft er baat bij, dat is voor ons het belangrijkste! " ? Wij zijn fan voor het leven ? Liefs van Nicolette en een poot van Brax ? ?

Ina (Terneuzen)


Tientallen jaren heb ik een afstandshond en inmiddels verblijft de achtste in huis. Al die honden (bouviers, boxer, terrier, herder en nu een Spaans ex-vechthondje van ruim 6 jaar). Al lange tijd gebruik ik enkele druppels RESCUE PETS opgelost in een paar cc. water en dat spuit ik met een plastic pipet tussen de kiezen in de bek. Het aantal druppels hangt ook af van de grootte/gewicht van de hond. Ogri (20 kg) is vorig jaar begonnen met 4-5 druppels per dag. Hij vertoonde naar mij verlatingsangst. Met onweer op komst, jaarwisseling enz. brengt het meer rust. Na 3/4 jaar zit hij nu op 2 druppels ‘s morgens. Toen ik bij de herder na het afbouwen stopte, werd hij ineens onzeker. Dat duurde een dag en daarna was hij zichzelf weer op de goede manier. Zelf gebruik ik het af en toe, zelfs op de avond voordat ik met vakantie naar Oostenrijk rijd.

Deel je ervaring met RESCUE® Pets

Gebruik je zelf ook een van onze RESCUE® Pets producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking RESCUE® Pets verloot. Mail je ervaringen naar info@rescuepets.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

RESCUEPets-Druppels

Inloggen

Wachtwoord vergeten?