Vliegen is mijn RESCUE momentje!

Vliegangst ? - Bach RESCUE
M et elke zomervakantieperiode in het vooruitzicht beginnen die bekende gevoelens op te spelen, van iets waar je heel veel zin in hebt, maar toch ook als een opgave ziet om daar te komen. En met daar te komen bedoelen we dat in dit geval letterlijk, van A naar B dus. Hoe graag je ook uitkijk naar die welverdiende vakantie, het vliegen is voor veel mensen (net zoals Michelle), echt een RESCUE momentje. Zij vertelt het volgende:

Voorheen ging ik deze situatie, het vliegen, zelfs uit de weg

Heel wat jaren zijn we tijdens de vakanties dichtbij huis gebleven, mijn man en ik. Een groot aantal campings, appartementen en hotels hebben we in Nederland al gezien. Toch bleef het buitenland trekken. Met name toen mijn kinderen wat ouder werden, kwam geregeld het verzoek wanneer we eindelijk eens naar het zonovergoten Spanje gingen. Portugal stond ook hoog op het wensenlijstje van mijn gezin. De roots van mijn man liggen in Portugal en een gedeelte van zijn familie woont daar nog. Mijn kinderen waren erg benieuwd naar hun Portugese opa en oma, neven en nichtjes. Ik zag echter op tegen de lange rit daar naar toe. Want destijds was vliegen voor mij echt geen optie.

Ik voelde me jaar in jaar uit steeds vaker een spelbreker

Ook al was er voldoende begrip van mijn man en kinderen. Toch bleef het een heikel punt; vliegen naar je vakantiebestemming. Via via kwam ik de producten van Bach RESCUE tegen. Met name RESCUE Plus met vitamine B5 sprak mij aan, want dit ondersteunt in stress-situaties. Die ondersteuning kon ik wel gebruiken. Dus heb ik dit meteen aangeschaft. De producten zijn trouwens ook online bij diverse webwinkels (oa: ETOS, DA Drogist, Kruidvat, Bol.com) verkrijgbaar zag ik later.

En toen was het zover, de vliegvakantie naar Portugal was geboekt

Nu kon ik er niet meer onderuit. We hadden er allemaal enorm veel zin in. Zeker nu ik goed voorbereid was met mijn RESCUE (Plus en de spray) had ik er vertrouwen in. Een paar dagen van te voren heb ik steeds de RESCUE Spray (ook de nacht variant) gebruikt en op het vliegveld ben ik overgestapt naar de Plus bonbons. Het was nog steeds een hele ervaring, en ik was blij toen ik weer met beide benen veilig op de grond stond. Maar tijdens de vlucht liet ik me niet gek maken en hebben we mede daardoor genoten van de vakantie!

  • Michelle

Ondersteuning nodig?

Iedereen krijgt wel eens te maken met een RESCUE momentje, zeker in je vakantieperiode. Hoe zorg je er echter voor dat jij je niet uit het veld laat slaan en de balans vindt?

RESCUE Plus met vitamine B5*

Neem voor het slapen gaan Bach RESCUE Nacht Spray, vlak voor en tijdens het vliegen naar je vakantiebestemming RESCUE Plus.

* Ondersteunt in stress-situaties!

Lees meer »