Win een gratis weekend weg!

B en je net terug van vakantie, dan kan jij je vast nog wel herinneren hoe het voelde? Er eventjes lekker tussenuit, met je geliefde eventueel met je kinderen. Je kon je helemaal opladen, niks moest alles mocht. Genieten van die heerlijke gerechten, dat wijntje of dat biertje en de kids die helemaal straalden van de zoveelste plons in het water. Inmiddels ben je echter al weer druk aan het werk, overgeleverd aan de hectiek van de dag. Die herinneringen vervagen langzaam.

Hoog tijd om die verdiende vakantie nog een keer te plannen en dunnetjes over te doen! Want je maakt nu kans op een gratis weekend/midweek weg voor maximaal 4 personen in een vakantiewoning op een TopPark naar keuze. Daarnaast is er voor iedere deelnemer (van deze actie) 10% korting op een boeking en een leuk cadeau bij aankomst. Deze vakantieparken vind je op de Veluwe, aan de kust, aan het water & in Zuid-Limburg. Je kunt er mooie fiets- of wandeltochten maken, de historie en gezelligheid van verschillende dorpen en steden ontdekken of om even helemaal tot rust komen. Er zijn binnen- en buitenzwembaden, WiFi, restaurants & speeltuinen aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Hoe doe je mee

Koop een RESCUE product naar keuze bij de ETOS, bewaar je aankoopbewijs. Deze heb je nodig om in aanmerking te komen voor deze actie. Ook wanneer je aanspraak wilt kunnen maken op de 10% korting  bij een verblijf bij TopParken. Vertel hieronder waarom jij vindt dat jij deze minivakantie verdient en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Actievoorwaarden

  1. Je kunt maximaal 1 keer gebruik maken van de persoonsgebonden waardecheque
  2. De waardecheque is 1 jaar geldig m.u.v. schoolvakanties en feestdagen
  3. Informeer eerst naar de beschikbaarheid van een vakantiewoning
  4. De waardecheque is niet inwisselbaar voor geld of te combineren met andere acties
  5. Bewaar je aankoopbewijs  (van de aangeschafte RESCUE product bij de ETOS)
  6. Zie ook: https://www.topparken.nl/bachrescue/