RESCUE Plus tijdens belangrijke presentaties

Presentaties een RESCUE momentje - Bach RESCUE

M ijn werk is echt een uitdaging. Vaak moet ik vakinhoudelijke presentaties geven voor de directie, maar ook voor internationale klanten. Een verantwoordelijke baan en ik vind het geweldig! Alhoewel dat ook wel eens anders is geweest.

 

De eerste presentaties waren onwennig…

Ik weet nog dat ik er in het begin ging werken. Nieuwe collega’s, nieuwe klanten en ik die daar, net afgestudeerd, mocht komen vertellen hoe het beter kon. Ik werd meteen in het diepe gegooid en moest geregeld een presentatie geven aan de voltallige directie. Dat ging niet zonder slag of stoot. Zeker de eerste paar presentaties waren onwennig. Ik moest echt mezelf bewijzen. Niet alleen voor de directie, maar minstens voor mezelf.  Ik heb wat klamme handjes gehad hoor. Ik wist wel dat ik het kon, alleen kwam dat er niet altijd even makkelijk uit. Er gaat toch van alles door je hoofd.

Toen ik het er met mijn beste vriendin over had, gaf zij aan dat ze het herkende en dat zij juist hiervoor Bach RESCUE Plus gebruikte. Een natuurlijk voedingssupplement, in de vorm van een bonbon, met vijf Bach Bloesems en vitamine B5. Eenmaal bij de drogist heb ik dat direct aangeschaft en bij de eerstvolgende presentatie heb ik ‘s ochtends meteen een Plus bonbon genomen en vlak voor de presentatie zelf nog een. Het gaf met net dat laatste zetje om het beste uit mezelf te halen en ik kon er tegenaan. Nu zo veel jaar later zijn die bonbons over het algemeen niet meer nodig tijdens de presentaties. Wel heb ik standaard een flesje RESCUE Spray in mijn handtas zitten. Voor het geval dat 🙂

  • Astrid (29 jaar)
Waar te koop