RESCUE Pets bij de trimsalon

Ondanks dat jezelf ook zorgt voor een goede vachtverzorging van je favoriete huisdier (regelmatig borstelen en kammen, waarmee je al de nodige grote klitten in de vacht voorkomt)  gaan veel hondenliefhebbers een aantal keer per jaar naar een trimsalon. Afhankelijk van de hond, de vacht en jouw wensen, wordt tijdens een trimbeurt onder andere de vacht van je huisdier geschoren, geplukt, ontwolt, geknipt (eventueel effileren), gewassen etc. Ook wordt er tijdens een trimbeurt aandacht besteed aan het schoonmaken van de oren, het knippen van de nagels en het eventueel verwijderen van teken. Dit klinkt als een heerlijk verwen uitje, maar ervaart jouw hond dit ook als een verwennerijtje? Of voelt hij/zij zich hier minder prettig bij?

Wat kun je doen om het uitje naar de trimsalon aangenaam te maken?

Zo’n APK voor je hond is niet zo gepiept. Je moet er toch wel rekening mee houden dat ze met je hond gemiddeld 1,5 tot 4 uur bezig zijn. Afhankelijk van de grootte van je huisdier natuurlijk. Elk huisdier reageert anders op deze behandeling. De één vindt het heerlijk al die aandacht en gewoel door zijn of haar vacht, maar voor de ander is het een regelrechte nachtmerrie omdat ze lang stil moeten zitten of staan. En laten we wel wezen, ook honden kunnen eenkennig zijn, waarbij ze argwanend alles in de gaten houden. Ook dit kan de nodige spanning met zich mee brengen.

Typisch zo’n momentje dat je hond liever verstopt zit. Hoe krijg je het dan toch voor elkaar dat je hond rustig blijft? Voor dit soort momenten is er RESCUE® Pets!

RESCUE® Pets is een 100% natuurlijk voedingssupplement zonder alcohol die je hond gerust stelt waardoor hij of zij meer ontspannen is. Rescue Pets haalt de scherpe randjes van deze emotie weg zonder dat de hond wordt niet verdooft of versuft. Laat je hond van te voren ook nog even uit en laat hem of haar niet teveel eten en drinken.

Naar RESCUE ® Pets producten