RESCUE Pets bij verhuizing

Een verhuizing heeft veel impact op je leven. Er moet veel geregeld worden, veel georganiseerd en vaak is het een chaotische periode voordat de rust terugkeert. Huisdieren krijgen meer mee dan je denkt. Zo komen ze naar je toe wanneer je verdrietig bent, geven je kopjes en willen met je knuffelen. Ze zijn blij wanneer jij ook blij bent. Wanneer jij druk bent in je hoofd vanwege die verhuizing, merken zij dit ook. Bovendien verandert er voor hun ook veel. Ze zien dat alle spullen worden ingepakt en er overal dozen staan. Niets ligt meer op een vaste plek. Huisdieren zoals katten en honden zijn gewoontedieren. Daarom kan een verhuizing voor je huisdier ook een verwarrende tijd zijn. En wat denk je van de nieuwe omgeving?

Wat kun je zelf doen voor je huisdier bij een verhuizing?

Voordat je gaat verhuizen kan je je huisdier al een paar keer meenemen, neem dan ook alvast wat spullen mee die voor hem of haar vertrouwd zijn. Laat die daar achter en de volgende keer dat jij je hond of kat meeneemt herkent het de vertrouwde items. Neem op de dag van de verhuizing liever niet je huisdier meteen mee. Je bent zelf vast uit je doen en je hebt geen aandacht voor je hond of kat. Je bent tenslotte druk bezig met die verhuizing. Het is verstandiger om je hond of kat een dag of twee bij een vertrouwd persoon onder te brengen. Op die manier zijn de prikkels van zo’n dag vele malen minder voor hem/haar.

Laat je hond of kat ook pas wennen wanneer je voor een groot gedeelte al bent ingericht en hij of zij zijn vertrouwde plekje weer terug heeft. En schakel zo snel mogelijk weer over op de vaste gewoontes die jullie samen hebben. Zo went je favoriete huisdier sneller aan de nieuwe situatie.

Een verhuizing blijft wel typisch een moment dat je hond of kat liever verstopt zit. Voor die momenten is er altijd nog RESCUE® Pets. RESCUE® Pets is een 100% natuurlijk voedingssupplement zonder alcohol die je hond gerust stelt waardoor hij of zijn meer ontspannen is.

Naar RESCUE ® Pets producten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?