De RESCUE Cream doet zijn naam eer aan

Huidirritatie? Bach RESCUE Cream - Haal het beste uit jezelf
L euk hoor die mooie dagen met zomerse temperaturen. Alleen denkt mijn huid en die van mijn kids daar anders over. Door de warmte lijkt het wel of mijn gevoelige huid nog minder kan verdragen. Het is niet zo zeer een zonne-allergie, want daarbij heb je echt last van jeukende bultjes en vaak ook een gezwollen huid. Dat is nu zeker niet het geval. Maar ik zie wel dat mijn huid geïrriteerd is, schraal en ruw. Mijn zoon en dochter hebben dezelfde huid als ik, dus ook zij hebben een zongevoelige huid.

Bij de dokter kon ik een crème krijgen met parabenen en andere chemische stoffen. Daar zat ik niet echt op te wachten. Het lijkt me niet dat de huid van jonge kinderen daar echt beter van wordt. Dus mijn zoektocht ging door. De drogist bij mij in het dorp wees mij op RESCUE Cream. Een crème op basis van natuurlijke ingrediënten en 6 Bach bloesems. Echt een eerste hulp voor je huid. Het verzacht en herstelt je huid. Die Bach bloesems kende ik niet. Maar het feit dat het natuurlijke ingrediënten bevat maakte mij wel nieuwsgierig. De drogist gaf ook aan dat ik het kan gebruiken bij insectenbeten en bij kleine ongelukjes (die blauwe plekken veroorzaken) in en om het huis. Nou met twee jonge kinderen kon ik zo’n crème zeker wel gebruiken. Een eerste hulp crème die van alle markten thuis lijkt dus. Ideaal!

Meteen aangeschaft en thuis de RESCUE Cream direct gebruikt, eerst bij mezelf. De crème ruikt heel neutraal en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Ook trekt hij snel in en voelt niet vettig aan. Het belangrijkste was toch wel dat mijn geïrriteerde huid binnen no time weer zacht en soepel aanvoelde. Mijn kinderen reageerde tevens goed op de crème en zijn ook weer blij!

  • Anne – 32 jaar
Waar te koop