All you need is love

All you need is love met Bach RESCUE Plus - Haal het beste uit jezelf!
J e eerste date, een aanzoek doen, de grote dag van de bruiloft, of een ander RESCUE® momentje? Voor een extra steuntje in de rug zijn er nu RESCUE® PLUS bonbons. Een nieuwe RESCUE® variant met vitamine B5* en B12. Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden en in spannende tijden. Vitamine B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht en is goed voor onze gemoedstoestand.

RESCUE® PLUS bevat ook de originele Bach bloesemmix: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. De bonbons zijn alcoholvrij en gemakkelijk en onopvallend in gebruik. Vertrouw op RESCUE® en haal het beste uit jezelf!

Waarom de RESCUE Plus met de originele Bach bloesems je ondersteunt in stress-situaties

De heilzame kracht van de natuur. Dat is in het kort waar de bloesem-therapie van Edward Bach op neerkomt. Onderverdeeld in zeven groepen hoofdemoties kwam hij tot 38 onevenwichtige gemoedstoestanden die met behulp van de energie van zijn bloesemtincturen in balans worden gebracht. Zoals bij de gevoelens die loskomen bij het daten op Valentijnsdag bijvoorbeeld, want dit zijn toch vaak spannende tijden die stress kunnen opleveren. Afhankelijk van iemands reactie daarop, kan de Bach RESCUE PLUS je ondersteunen in stress-situaties.

Extra ondersteuning met vitamine B5 en B12 in *stress-situaties