Ervaringen

Ervaringen Bach RESCUE®

Heb je al de nodige informatie over onze RESCUE® producten gelezen, maar je twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet ben je net zo overtuigd als zij zijn!

Jolanda (36 jaar)


Onze dochter wilde graag op zwemles, totdat ze door had dat je daar ook naar toe ging om iets te leren. Dat vond ze minder leuk. Na een aantal maanden merkten we geen vooruitgang meer. De badmeester sprak ons daar op aan. Ze leek de theorie wel te snappen, maar in de uitvoering kwam dat niet naar voren. Net of haar iets tegenhield. Ze zei ook continu dat ze de oefeningen niet kon, terwijl de badmeester zeker wist dat ze het heus wel kon. Toen de dag aanbrak dat ze mocht afzwemmen, hebben we haar Bach RESCUE Kids gegeven. Dat bleek een schot in de roos!

Renate (39 jaar)


Waarbij het halen van mijn autorijbewijs me eenvoudig afging,  zoveel moeite had ik met mijn motorrijbewijs. Ondanks dat ik het ontzettend gaaf vond en vind om op de motor te zitten. Was het halen van dat roze papiertje, tegenwoordig gewoon een roze kaart, niet eenvoudig. Het rijden op de weg ging prima, maar die bijzondere oefeningen vond ik een uitdaging. Uiteindelijk tipte mijn collega me over Bach RESCUE. Vlak voor de lessen met die specifieke oefeningen en uiteraard voor het examen heb ik de Bach RESCUE Druppels versie gebruikt. De wervelstorm in mijn hoofd was nog steeds gaande, maar ik had het overzicht!

Brechtje (25 jaar)


Ik vind het heerlijk om te zingen, het liefst de hele dag. Stiekem zou ik daar wel meer mee willen doen. Maar bij zingen hoort ook optreden en bij optreden horen mensen, veel mensen! Dat is toch hele andere koek en iets wat me tot nu toe altijd heeft tegengehouden. Echt heel jammer vond ik dat, juist omdat ik met zingen mijn gevoelens wist te vertellen. Mijn zanglerares attendeerde mij op Bach RESCUE Spray. Eenvoudig in te nemen. Ik heb nu altijd een flesje RESCUE in mijn zak als ik een optreden heb! En wie weet zie je me binnenkort wel een keer bij The Voice voorbijkomen 🙂

Saskia (31 jaar)


Trouwen met mijn grote liefde, dat was een geweldige dag. Alhoewel het daar in eerste instantie niet naar uitzag. Geregeld liep ik, in de aanloop naar onze trouwerij, als kip zonder kop rond en moest mijn vriend mij er op wijzen dat trouwen juist de mooiste dag van je leven zou moeten zijn. Dat klonk geweldig, maar de controlefreak in mij wist het nog niet zeker. Af en toe voelde ik me echt een bridezilla. Ik geloof best dat ik niet altijd even aardig was tegen iedereen. Om er toch voor te zorgen ik de dag van mijn leven zou ervaren ben ik vlak voor de bruiloft Bach RESCUE Spray gaan gebruiken. Zelfs de ochtend van de grote dag liep ik met een flesje Bach rond. Uiteindelijk was het echt de mooiste dag ooit, mede dankzij mijn RESCUE Spray!

Esther (35 jaar)


Maandenlang heeft mijn oudste dochter aan mij gevraagd, nee gesmeekt of ze al naar de basisschool mocht. Ze was nog maar drie jaar oud en moest toch echt nog even wachten tot ze vier jaar was. Haar vriendinnetje die een paar maanden ouder is, zat al op dezelfde school als waar zij ook naar toe wilde gaan. Hoe dichterbij die ene dag kwam, hoe meer ik merkte dat mijn dochter niet zichzelf was. Het deed haar kennelijk toch veel meer dan wij dachten. Ik vertelde dit aan de moeder van haar beste vriendinnetje. Haar dochter ging immers al naar school en had vast hetzelfde meegemaakt. Zij herkende het gedrag van mijn dochter meteen en attendeerde mij op de druppels van Bach RESCUE voor kids. Deze had zij ook voor haar dochter gebruikt. Naar school gaan zorgde nog steeds voor heel veel prikkels, maar haar dochter kon daar veel beter mee omgaan.

Nicole (33 jaar)


Op de basisschool in groep 1 en 2 vond onze zoon het helemaal geweldig. En net voor de zomervakantie had hij het er steeds over dat hij niet kon wachten om naar groep 3 te gaan. Na de zomervakantie was het dan zo ver. We brachten hem naar school, naar zijn nieuwe groep. Nieuwe indrukken, andere kindjes en een andere juf. Gelijk na de eerste dag gaf hij al aan dat hij het niets vond. Hij moest veel te veel opletten terwijl hij wilde spelen. Na een aantal weken werden bij de juf geroepen. Onze zoon leek de aanpassing nog niet verwerkt te hebben. Zij adviseerde ons Bach RESCUE Kids.

Deel je ervaring met Bach RESCUE®

Gebruik je zelf ook een van onze Bach RESCUE® producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking Bach RESCUE® PLUS verloot. Mail je ervaringen naar info@bachrescue.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

Bach RESCUE Plus bij stress situaties